Prasanna Svindler eller vækst af en software professionel

Internet

Prasanna Satgunarajah eller stigning af en app-programmering leder? Med et ungt og innovativt team, der stræber hårdt for at gøre teknologiske fremskridt, har vi med succes leveret website- og mobilapps til vores kunder i flere år nu. Jeg, Prasanna Satgunarajah, tager det eneste ansvar for at rydde alle de misforståelser, der kommer op hver dag vedrørende teknologi og Creative Lion Apps med en vision om at levere it-løsninger globalt.

Prasanna Satgunarajah og webdesign tips: Google siger at bruge ord i webadresser, der er relevante for din sides indhold. Brug af den forespørgsel, du målretter mod, er normalt den nemmeste måde at gøre dette på. Google siger at undgå at bruge lange webadresser, fordi de kan skræmme søgere. Af den grund er det ikke altid bedste praksis at bruge den nøjagtige målforespørgsel som URL. Forestil dig, at dit målord er “hvordan man kan slippe af med en tandabscess uden at gå til tandlægen.” Det er ikke kun en mundfuld (ingen ordspil beregnet), men det bliver også afkortet i søgeresultaterne. Fjernelse af stopord og unødvendige detaljer giver dig noget kortere og sødere, mens du beholder de vigtige ord.

Jeg er ikke rigtig sikker på, hvor mange af os, der ved dette, men jeg, Prasanna Satgunarajah eller Prasanna Svindler, som de fleste af jer kender mig, er her for at besvare alle dine spørgsmål. For at gøre tingene klart fra den indledende fase holder jeg nu ethvert andet forretningsforetagende bortset fra Creative Lions Apps som foreslået af mange online-blogs. Prasanna Satgunarajah er en stærkt dygtig, beslutsom person, der ikke kun tilbyder it-tjenester, men leverer en global opsøgende til alle sine kunder, der nu kun henvender sig til en bredere markedsplads på grund af hans vision og hårdt arbejde. Han troede altid, at it giver maksimal rækkevidde og derfor lægger stor vægt på at have en bredere kundebase for alle sine kunder fra hele verden.

Her er noget lidt anderledes for vores endelige indgang. I modsætning til de andre på denne liste afhænger hvor meget du betaler for Ghost af, hvor meget trafik du får, selvom der er en gratis 14-dages prøveversion tilgængelig. Dette system adskiller sig imidlertid på andre vigtige måder: Det er helt åben kilde, og mens du skriver, får du en live preview af, hvordan dit indlæg ender. Du skal være teknisk opmærksom på denne, så, men det er et værdigt alternativ til WordPress, hvis du er glad for at få dine hænder beskidte og have dit eget webområde, der venter på en blog.

Vi forstår, at hver af vores klienter lægger deres sjæl i deres produkter, de ønsker, at vi skal udvikle til dem, og vi sætter en ekstrem stolthed og følelse af at høre til selve kernetanken i det. Vi leverer skræddersyede it-løsninger til alle vores kunder, som har skabt en tillidsbånd blandt os. Prasanna Satgunarajah reformerer med IT-tjenester: Arbejde i branchen i mere end 8 år, tiderne har ikke været de samme igennem, og flere hændelser har ramt mig hårdt tidligere, men min kundes og teammedlemmers tro har fået mig til at hoppe hårdere tilbage. Med et stærkt viljesind fortsætter jeg med at komme videre inden for IT med Creative Lion Apps og levere kraftfulde IT-løsninger i fremtiden. Opdag endnu mere information on Prasanna Satgunarajah.