Plidelig vinduespudsning Sjælland

Cleaning

Bedst kontorrengøring Sjælland? Du behøver ikke få vinduerne pudset indenfor hver gang, vi kommer forbi for at pudse dem udvendigt. For synes du, det giver mere mening at gøre hver anden eller tredje gang, respekterer vi dette og tilføjer det til vores arbejdsplan. Dog er det en god ide at få gjort jævnligt, da sod, skidt og støv har det med at sætte sig på vinduerne. Det giver en hinde af fedt, som blokerer for sollyset, og som heller ikke giver dig det udsyn, du fortjener fra dine vinduer. Så lad os endeligt gerne komme forbi for at pudse dine vinduer, så du igen kan se ud. Læs ekstra information på Vinduespudser.

Det og mange andre overflader skal være rengjorte ved fraflytning fra en lejebolig. Gør du det ikke selv, hyrer udlejer selv et rengøringsfirma ind, som du skal betale for. Det er sjældent den billigste løsning, og det går udover dit depositum. Er du derfor smart, udfører du enten selv flytterengøring eller får et professionelt firma som os til at gøre det. Det er ikke en særlig dyr service, hvis du vælger os – og det kan potentielt spare dig for mange penge. Vi fortæller gerne præcist, hvad vi rengør – og ellers kan du få et overblik her på siden, hvor det er specificeret ud fra flere forskellige rum.

Vil du gerne være sikker på, at sommerhusgæsterne træder ind i et sommerhus, der dufter dejligt rent? Og rent faktisk også er det? Selvom hyggen og omgivelserne i første omgang er det, der trækker danskerne i sommerhus, så er rengøringen også en stor del af det. For når et sommerhus ikke er rent, eller der ligger støv og nullermænd flere steder sammen med fedtfingre på vinduer og stribede spejle, tager det bare noget af oplevelsen. Det skal være rart at komme ind i et sommerhus – og det er det, hvis det er rent.

Vi er et meget fleksibelt rengøringsfirma, der rykker ud på stort set alle tider af døgnet uanset omfang. Du behøver derfor ikke lægge dig fast på en fast aftale eller faste tidspunkter på døgnet, da vi blot justerer det efter, hvad der er brug for. Det vigtigste er, at du og vores øvrige kunder er glade. Vi sigter derfor altid efter resultater, der gør vores kunder tilfredse. Det sker gennem rengøring af høj kvalitet, til en god pris udført med troværdighed og høj kompetence. Det er derfor også vigtigt for os at lære din virksomhed at kende, så vi lige nøjagtigt ved, hvor vi skal sætte ind henne. Ja og allervigtigst: Du bliver altid mødt med et smil på læben.

Vores virksomhedspolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed. Læs ekstra information at https://xn--jacobsens-rengring-t4b.dk/.