Top bedomt kommerciel rengøring Fyn

Cleaning

Bedst rengøringsfirma Fyn? Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om vores personale eller procedurer. Vi polerer vinduer i København og på det øvrige Sjælland Der er mange vinduer at pudse i København. Men, vi vil også gerne gøre det muligt for dig, der ikke bor eller holder til i København at få rene og pæne vinduer. Derfor tilbyder vi vores service over hele Sjælland til både private, virksomheder og institutioner. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi har et stort og dygtigt team af vinduespudsere bag os, som både er effektive til vinduespolering, men som også er villige til at køre langt. Læs ekstra info på https://xn--jacobsens-rengring-t4b.dk/vinduespolering/.

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil høre mere om mulighederne for flytterengøring i forbindelse med din indflytning. Husk servicefradraget ved flytterengøring som privatperson: Passer du gerne godt på dine penge, og vil du gerne have så meget ud af en flytterengøring som overhovedet muligt, kan du benytte dig af håndværker fradraget (som også kaldes for et servicefradrag). Med dette kan du spare op til en tredjedel på regningen for arbejdslønnen. Så kan det pludseligt ikke betale sig for dig at gøre det selv – i hvert fald ikke, hvis du spørger os. Du skal blot huske at gemme kvitteringen, så du har dokumentation for den benyttede service. Vi kan ikke hjælpe dig med at indberette det – det er noget, du selv skal gøre. Om ikke andet ved vi, at du nok skal blive rigtig glad for at bruge det, da det trods alt betaler en betydelig del af regningen.

Udlejer du eller I på den anden side mange sommerhuse – og vil I gerne have et professionelt og veluddannet team til det, træder vi også til. Jo flere sommerhuse I ønsker at få gjort rent, jo bedre en pris får I også. Så kontakt os gerne uanset behov. Sommerhus rengøring med skånsomme rengøringsmidler Det skal være muligt for alle at have det godt i dit sommerhus. Derfor prioriterer vi også at gøre rent med skånsomme midler uden skrappe kemikalier. Det gør vi, da vi både ønsker at skåne vores personale samt de gæster, der kommer i sommerhuset. For så er der ingen kraftig lugt eller rester tilbage på overfladerne, som kan være generende for huden.

Har du haft besøg af håndværkere derhjemme? Eller skal nybyggeriet stå helt skarpt? Det er ikke til at komme udenom, at håndværkere støver og til dels roder. Det er en del af deres arbejdsopgaver, som de ikke kan komme udenom. Men, når de er færdige, må det naturligvis gerne se godt ud igen. Og har du eller I ikke overskud til at gøre det selv, fordi der er tale om en renovering af hele boligen eller et større nybyggeri, træder vores specialiserede afdeling gerne til.

Vi kører gerne langt for at pudse dine vinduer: Vinduespudsning er en af vores helt store passioner. Vi elsker at levere et rigtig godt resultat til vores kunder og se, hvor glade de bliver, når vinduerne på ny er rene og fine. Det er noget, vi meget gerne kører langt for at give og opleve. Så selvom vi holder til i København, kører vi gerne til Roskilde, Køge, Næstved eller Kalundborg for den sags skyld for at udføre vinduespudsning for dig. Det er ikke noget, du betaler ekstra for, da vi har gratis udkørsel som en fast del af vores service. Find ekstra detaljer at https://xn--jacobsens-rengring-t4b.dk/.