Hoj kvalitet tomrerservice i Kobenhavn?

Home Improvement

Bedst tømrerservice i København? Når vi har snakket med dig og eventuelt været på en gratis besigtigelse, udarbejder vi en kontrakt, hvori projektet beskrives. Det sker derfor med fuld gennemsigtighed, ligesom der heller ikke dukker uventede omkostninger op. Vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig så hurtigt, som vi overhovedet kan. Hvor lang tid det tager, kommer an på omstændighederne, og hvor meget vi skal tage os af – eller hvor mange faggrupper, der skal involveres. Opdag ekstra info på Tømrer.

Skal du derfor i gang med en renovering eller totalentreprise i forbindelse med en tilbygning, kan vi sørge for at finde de rette håndværkere til opgaven. Du behøver samtidig kun have kontakt med os, da vi tager os af koordineringen med de andre faggrupper. Du kan trygt vælge os som tømrerfirma til sådan en type af opgave, da vi lægger meget stor vægt på at have en god dialog. Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg gennem hele processen. Kontakt os meget gerne, hvis du har et større byggeprojekt, som du ønsker vores hjælp til.

I nogle tilfælde vil det være muligt at modernisere enkelte elementer, som får køkkenet til at fremstå som nyt. Uanset hvad du har brug for eller gerne vil have lavet, står vores rådgiver klar til at hjælpe dig. Vi tager os af alt i køkkenet Hos Jacobsen Byg hjælper vi dig ikke kun med at skifte køkkenelementer eller at tilskære bordplader. Vi er håndværkere med ret mange kompetencer, og kan således hjælpe med alt, der har med elektriske installationer, VVS og murerarbejde at gøre.

Vi opsætter skillevægge i boliger på hele Sjælland og særligt i København. Ring eller skriv derfor gerne uanset, hvor du holder til. Vil teenageren i huset gerne have sit eget værelse? Vil du gerne udnytte den store stue til at lave en hyggekrog? Eller vil du måske gerne skabe et ekstra værelse til gæsterne? En skillevæg er en fantastisk måde at skabe lidt ekstra rum på. Det er nemlig en væg, som i sig selv ikke optager meget plads – og som i princippet kan opsættes præcis der, hvor du ønsker det.

Beregninger foretaget af en professionel rådgiver og fyldestgørende dokumentation af ændringerne er din sikkerhed for, at ændringer i konstruktionen er dimensioneret og udført håndværksmæssigt korrekt. Ved en eventuel salgssituation er det vigtigt, for at undgå anmærkninger, at du kan dokumentere, at der er foretaget beregninger af en professionel fagmand, da det ellers kan gå ud over salgsprisen. Hvordan accepterer man tilbuddet? Når du har modtaget vores tilbud, bør du læse det grundigt igennem. Er der dele af tilbuddet du ikke forstår, gennemgår vi gerne tilbuddet sammen med dig.

Hvad kan vi hjælpe dig med som tømrer? Når du henvender dig til os omkring et projekt, er der stort set ikke det, vi ikke kan hjælpe med. Vi er et tømrerfirma med mange års erfaring på bagen samt med dygtige og fagligt kompetente tømrere, der er meget passionerede for deres håndværk. Vi kan blandt andet hjælpe dig med: Skillevægge Tilbygninger Terrasse Montering af vinduer og døre Udskiftning af vinduer og døre Montering af køkken Renovering Gulvlægning. Se mere information at jacobsen-byg.dk.