Vizioneaza seriale turcesti la moda pe RomaSeriale

Movies

Urmareste seriale online la moda pe romaseriale.net? Vacanța Mare: Serialul de comedie a fost difuzat de către postul PRO TV începând cu anul 1999, până în anul 2007. Vacanța Mare a fost un grup umoristic românesc, format în 1988 de Dan Sava, Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Felix Sava și Dan Ștefănescu. Serialul a fost difuzat la ore de maximă audiență la sfârșit de săptămână. A rivalizat cu serialul Divertis, difuzat de postul de televiziune Antena 1, pe același tronson orar. Fiecare episod al serialului dura 60 de minute, fiind împărțit în două segmente. Primul segment a cuprins mai multe formate, sub diverse titluri ca ”Râdeți cu oameni ca noi”, ”Spectacol Vacanța Mare”, ”Vacanța Mare laiv”, ”Garcea”, ”Stăpânii manelelor” (o copie adaptată a serialului Mica Britanie produs de BBC) etc. Cea de-a doua jumătate a fost rezervată segmentului ”Leana și Costel”, acțiunea petrecându-se în satul Sadova, cu excepția sezonului în care ”Leana și Costel la oraș” se desfășoară în București. Între anii 2001-2002, serialul avea un public TV de peste 2,2 milioane, o audiență apropiată de cea a meciurilor de fotbal cu mare miză ale echipelor românești. La începutul anului 2007, Vacanța Mare s-a mutat de la Pro TV la Kanal D. Prima de instalare a fost de 300.000 de euro, dar contractul a încetat în aprilie 2009. Televiziunea mai difuzează, ocazional, episoadele filmate.

Prof. Dr. Veysel Tuncay este proprietarul unui spital privat non-profit din Istanbul. În timp ce spitalul se află într-o situație dificilă din cauza datoriilor sale, unii dintre medici demisionează. Veysel Bey, care, ca persoană care și-a dedicat întreaga viață pacienților săi, nu-i place închiderea spitalului său, pe care a lucrat ani de zile, decide să înființeze o echipă pentru a salva spitalul. Există acum cinci medici și cinci vieți diferite care vin împreună din diferite părți ale Turciei. Indiferent cât de diferite sunt necazurile, iubirile, succesele și ambițiile lor, toate au un singur scop: “pentru a salva vieți!” Descopera mai multe informatii vizitand acest website Clicksud.

Secretul Mariei: Este prima telenovelă românească ce a fost coprodusă de La Dolce Vita Productions și Intact Production.. Serialul a fost difuzat pe postul de televiziune Antena 1 între anii 2005 și 2006, având un total de 115 episoade. Fiecare episod are o durată de 60 de minute. Temă muzicală de început se numește ”Secretul Mariei” și este interpretată de Smiley și Delia. Serialul a înregistrat cote maxime de audiență, audiențe ce nu au mai fost egalate până în acest moment de nici o altă telenovelă românească. La realizarea lui a lucrat o echipă formată din profesioniști români de prima mână, alături de o echipă străină. A fost regizat de Enrique Acosta, iar scenariul a fost scris special pentru piața românească de către Claudio Lacelli, după un scenariu original argentinian. Povestea telenovelei orbitează în jurul vieții gemenelor Maria și Lorena, care sunt gemene identice. Cele două fete au personalități complet diferite și acest lucru le-a făcut să ajungă în puncte diametral opuse în viață.

Toată lumea este într-o stare bună atunci când se întreabă despre Adile și Munir, care lipsesc. După ce au aflat că părinții lor sunt în vacanță pentru a face nisbet pentru ei, copiii sunt hotărâți să le arate lui Adile și Munir cum să stea în absența lor. În absența lor, toată lumea distribuie munca. Sener va supraveghea cafeneaua. El are chiar un plan cu totul nou pentru a ateriza Magazin de cafea bijuterie tatălui. Tariq și Itir își vor da seama în curând că nu este ușor să tragi și să transformi casele și să ții membrii familiei sub control. Perran, pe de altă parte, face greșeala vieții sale spunându-i lui șevket că sufletul său este vechi și plictisitor. Șevket ia măsuri pentru întinerire. Adile și Munir, care s-au refugiat într-un hotel după ce barca a lovit țărmul, sunt mulțumiți de starea lor. Aici, Munir decide să-i spună lui Adile de ce a dispărut acum 36 de ani. Emel și Elijah au contract să mănânce . Dar sunt prinși în oameni care nu au fost niciodată acolo.

Batu primește, de asemenea, acceptul de la o universitate din Istanbul, dar spune că nu ar putea merge la Istanbul din cauza lipsei de bani. Acești doi tineri decid să găsească fericirea, oricât de greu ar fi și decid să fugă împreună la Istanbul. Pe drum, Batu trebuie să o lase pe Kumsal în urmă fără să spună nimic pentru că trebuie să scape de bărbații care îl urmăresc. Din moment ce Kumsal nu știe ce se întâmplă, ea presupune doar că a fost înșelată de Batu. La scurt timp, Kumsal se intalneste din nou cu Batu la Istanbul. Problemele apar pe măsură ce realizează diferențele dintre bani și lumea reală și în curând învață ce este iubirea. In serialul Numele fericirii joaca actorii: Dilara Aksüyek, Begüm Atak, Zeynep Bastik Asli Bekiroglu, Fatih Dönmez, Ezgi Eyüboglu, Orçun Iynemli, Yagmur Kasifoglu Yagiz Can Konyali, Ceyhun Mergiroglu, Onur Alp Sancaktar, Kaan Yildirim, Kaan Çakir. Citeste mai multe detalii pe Seriale Online.