Bästa betyg förhållande dating tips och tricks

Relationships

Bästa vuxen dating knep och tips? Arbeta igenom ditt bagage. Alla har några skrapsår och ärr från tidigare upplevelser som kan smyga sig in i deras kärleksliv. Till exempel kanske dina föräldrar misslyckades med att visa dig konsekvent tillgivenhet, och nu känner du att du är extra behövande i relationer. Eller så kanske ditt ex var otrogen mot dig och lämnade dig med några allvarliga förtroendeproblem. Oavsett vilket bagage du bär med dig är det dags att gräva djupt och arbeta igenom det. Annars kan det visa sig vara näst intill omöjligt att ha en sund relation med någon ny. Slutsats? Rensa ditt sinne från “den som kom undan” och du kommer att ha mycket lättare att känna igen någon fantastisk när du ser dem. Oavsett om det innebär att meditera, arbeta med en terapeut eller dejtingcoach, utöva egenvård eller hålla dig sysselsatt med hälsosamma distraktioner, är poängen att du kommer att vara mycket mer sannolikt att faktiskt uppnå dina romantiska mål IRL, snarare än bara i ditt huvud. Se mer detaljer at www.escort-malmo.com.

Faktum är att det är ett av de viktigaste orden i ditt dejtingordförråd. Särskilt som kvinnor har vi lärt oss att vara sympatiska och lättsamma på dejter, och vi fokuserar mer på hur man blir omtyckt än om vi faktiskt gillar dem eller inte (men mer om det nedan). Vet du vad vi ska lova att avsluta 2022? Att gå på dejter som vi inte är exalterade över, sms:a tillbaka till människor som vi inte gillar, eller inte säga vad vi vill och behöver i våra relationer för att skydda andra människors egon. Sammantaget, låt oss arbeta med att säga “nej” när vi vill säga nej. Kompromiss och empati är avgörande i relationer, men det är också respekt för varandras önskemål och behov. Att kommunicera det du inte vill ska vara lika enkelt som det du gör. Om det inte är det, respekterar den här personen dig inte eller bryr sig om dig så mycket som de säger att de gör. Tack, nästa.

Till exempel kan arbeta med en matchmaker vara en spelomvandlare. Jag kan hjälpa dig att komma till botten med dina verkliga dejtingprioriteringar, värderingar och dealbreakers, och sedan koppla dig till andra likasinnade singlar som faktiskt kompletterar din livsstil. Dessutom hjälper jag till att skilja dina behov från dina önskemål, vilket är en avgörande övning för att sätta realistiska förväntningar och i slutändan hitta lycka. Om du inte är redo att arbeta med en matchmaker eller inte har råd med en, överväg att fråga en pålitlig vän, syskon eller kollega om de känner någon enskild person som de tror skulle vara en bra match för dig. Vem vet? Du kanske bara blir förvånad över att de människor som känner dig bäst har en bättre väljare än du gör – eftersom de kan se från ett opartiskt perspektiv vad det är du verkligen behöver från en partner.

Många av oss har den här idén att vi behöver en filmvärdig träffa-söt när vi hittar en själsfrände. Men att stänga av dig för ett möte som inte låser ögonen över en fullsatt bar eller stöter på en sedan länge bortglömd high school-älskling från hemmet (Hallmark Channel-stil) begränsar dina chanser. Trots vad Hollywood har fått oss att tro kan vi träffa värdefulla människor var som helst. Du kan träffa din idealiska partner under ett möte, på en bokklubb, i en hiss, när du är ute och promenerar med din hund, eller ja, på en dejtingapp. Ju fler alternativ du håller öppna, desto större är dina chanser att träffa människor som du kommer att trivas med. Istället för att vänta på en “träff-söt”, försök att vara öppen för alla möjligheter som känns rätt för dig.

Överväg en lågmäld kaffe, te, en promenad eller en drink istället för middag: Istället för att träffas för middag på första dejten, välj en aktivitet som är potentiellt kortare och mer avslappnad som en promenad eller en kaffe. På så sätt, om du efter 45 minuter inser att du helt enkelt inte är kompatibel, är du inte bunden till en längre (och potentiellt dyr!) middag som kan vara obehaglig och besvärlig för båda parter. Om dejten går bra kan du fortsätta att drinka eller äta middag och fortsätta konversationen. Även om det är lätt att lägga till ett mellanmål eller en bit, är det svårare att ta sig ur middagen.

Kommunikationsförmåga kan skapa eller bryta vilken dejtingsituation som helst. Ett exempel: om det faktum att en dejt inte har introducerat dig för sina vänner stör dig, och du inte säger något till dem om det, kommer du förmodligen att bygga upp förbittring tills du exploderar – och sedan kommer att bli blind. Så återigen, gör det till en punkt att börja dela dina behov, önskemål och känslor med personerna du dejtar. Det kan kännas läskigt i början, men det kommer att löna sig i det långa loppet genom att hjälpa dig att A) bättre utvärdera din kompatibilitet med någon tidigt och B) undvika onödiga konflikter.

Om du är för skrämd för att närma dig den typ av kvinna du tror att du förtjänar, samtidigt som du avvisar alla de som visar intresse för dig, kommer du att förbli singel under lång tid. Seriedejting händer när en kille inte har slagit sig ner för att verkligen förstå vad han vill ha i en kvinna. Dessa typer av killar närmar sig nästan varje tjej de ser. De använder enbart yttre skönhet som mätvärde för att utvärdera tjejer. De har inga normer eller dygder de vill ha hos en kvinna. Deras fokus är helt enkelt att hoppas på att bli avslappnad. Problemet med denna inställning till dejting är att det ofta slutar med att du blir frustrerad och förvirrad. Det är omoget och det är ett orealistiskt sätt att hitta en partner. Du kommer med största sannolikhet att få fler avslag än du kan hantera.