Topp avslappnat dejtande råd

Relationships

Utmärkt avslappnat dejtande knep och tips? Om du är för skrämd för att närma dig den typ av kvinna du tror att du förtjänar, samtidigt som du avvisar alla de som visar intresse för dig, kommer du att förbli singel under lång tid. Seriedejting händer när en kille inte har slagit sig ner för att verkligen förstå vad han vill ha i en kvinna. Dessa typer av killar närmar sig nästan varje tjej de ser. De använder enbart yttre skönhet som mätvärde för att utvärdera tjejer. De har inga normer eller dygder de vill ha hos en kvinna. Deras fokus är helt enkelt att hoppas på att bli avslappnad. Problemet med denna inställning till dejting är att det ofta slutar med att du blir frustrerad och förvirrad. Det är omoget och det är ett orealistiskt sätt att hitta en partner. Du kommer med största sannolikhet att få fler avslag än du kan hantera. Läs ännu mer info at escortgoteborg.com.

Det är något med slutet på ett år och början på ett nytt som naturligtvis inspirerar dig att inventera dina gamla vanor och börja med några smartare. Detta väl undersökta fenomen kallas “fresh start effect” – landmärken, som ett nytt år, motiverar människor att sätta upp mål. Om ditt mål handlar om att ta reda på hur man hittar kärleken 2022, har jag nyheter till dig: du behöver inte spendera timmar på att outtröttligt svepa på de där dejtingapparna för att uppnå det lyckligt i alla sina dagar. Faktum är att många av de bästa dejtingtipsen jag har att erbjuda har ingenting att göra med att leta efter andra singlar, utan snarare att jobba med dig själv. Ju mer tid och ansträngning du lägger på att undersöka och ändra mönstren som håller dig “fast”, desto mer sannolikt är det att du känner igen riktig kärlek med varaktig potential när du hittar den. Kort sagt, det är dags att vända sig inåt. Vilka brister kan hindra dig från att attrahera den partner du önskar? Vilka ohälsosamma övertygelser eller tendenser driver dig mot giftiga människor? Hur kan du bygga upp dig själv så att du har självförtroendet att gå efter det du vill, och motståndskraften att hantera avslag när det inte fungerar?

FYI: Att vara ensam är bra. En enda relationsstatus eller till och med bara tid som vi spenderar på egen hand gör att vi kan vända oss inåt, utforska våra sannaste önskningar och lära känna oss själva bättre. När vi vet oss själva och vad vi vill, blir våra dejtingliv mer tillfredsställande, framgångsrika och roligare. Vilken tid som helst kan investeras för att förstå vad vi vill ha ut av en partner, men ännu viktigare, det kan få oss att känna oss så hela att vi inte behöver en partner. Låt mig gå en snabb tangent om några föråldrade dejtingregler som vi verkligen borde släppa, typ igår. Till att börja med är mina minst favoriter av alla dejtingregler “Kyss inte på första dejten” och “Tre-dejtingsregeln.” Låt oss bara kasta ut alla regler som innebär att vad du vill göra med din kropp och när du vill göra det inte är upp till dig. Gör dina egna regler baserat på komfort och vad du känner.

Narcissister och kontrollerande personligheter gillar ofta att låsa saker ASAP – eftersom de gillar att diktera takten, de trivs med spänningen att få dig att svimma över dem, och snabbspårande intimitet betyder att de får ut vad de vill ha ut av dig tidigare. Tyvärr, när du kommer in för djupt för snabbt, har du inte en chans att se vilka de verkligen är innan du begår dig. Sedan, efter tre månader, när du har ditt första argument, kan det bli kristallklart att de inte bara är helt annorlunda än personen som svepte upp dig utan förmodligen oförmögna att bilda ett hälsosamt band. Lektionen här? Långsamt och stadigt vinner loppet. Alla som är värda att vara med kommer att vara beredda att vänta på att dessa känslor växer. Genom att ta dig tid att dejta, ger du dig själv möjligheten att lära känna alla aspekter av den andra personen – inte bara de som de vill att du ska se – innan du fattar några beslut om din framtid.

Låt oss till exempel säga att du letar efter någon som är stabil och pålitlig. Eller så kanske du vill träffa någon som är tålmodig och lugn när det inte går som planerat. Kan du säga detsamma om dig själv? Ibland attraheras vi av människor att fylla våra “tomrum” så att säga – för att tillhandahålla allt vi saknar. Det är naturligt att ha några motsatta styrkor från din partner, men poängen är att du alltid bör arbeta med att äga alla de egenskaper du söker. På så sätt är du aldrig helt beroende av någon annan för att möta dina behov, och du kan se till att du alltid drar din egen vikt i en ge-och-ta-relation.

Många av oss har omfattande checklistor innan vi överväger att gå på en första dejt. Kanske vill du ha någon som är precis som dig, oavsett om det är intressen, religion eller bakgrund. Kanske tittar du inte två gånger på personer som har en viss dejtinghistoria, är över en viss ålder eller äger en katt (eftersom du är mycket mer en hundmänniska). Även om delade värderingar är avgörande och kompatibilitet ofta bestäms av likheter, försök att lära känna någon innan du gör antaganden baserat på dina förutsättningar. De enda “förutsättningar” du behöver är dina icke förhandlingsbara värderingar, som vänlighet, integritet och humor. Annars, basera åsikter på hur du känner, inte från en checklista. Var uppmärksam på personen framför dig och försök att inte projicera en berättelse eller tilldela egenskaper betydelse innan du ens känner personen. Ställ frågor och bry dig om varför någon är som den är innan du avgör om de är något för dig eller inte.

Undvik att ge ut ditt nummer förrän efter den första dejten: Experter råder användare som kommunicerar på dejtingappar att undvika att byta till direktsms med sin telefon. Detta är av säkerhetsskäl och eftersom det finns en stor chans att datumet inte blir av. Även om det inte är uppriktigt, är verkligheten att spöken händer och datumplaner ibland inte slutförs, texter glöms bort eller saker blir platoniska. Så schemalägg den första dejten direkt på dejtingappens plattform. När du har träffats personligen och om du känner dig bekväm och ansluten, överväg att byta nummer och/eller sociala medieplattformar.