Cumparaturi online haine personalizate copii la preturi reduse

Shopping

Cumpara online tricouri personalizate barbati la preturi reduse? Totoshop.ro este un magazin online de tricouri personalizate familie. In spatele Totoshop.ro sta o familie tanara si ambitioasa, dornica sa creeze produse unice. Sa cauti mereu un cadou inedit este greu, si noi am trecut prin asta! Tot timpul suntem in cautare de “ceva” diferit asa ca ne-am gandit sa dam viata hainelor, personalizandu-le. Folosim echipamente profesionale de broderie si imprimare si ne asiguram ca fiecare produs trimis catre client este perfect. Cream design-uri si venim cu propuneri iar daca ai tu o idee este minunat! Vezi mai multe detalii vizitand acest website magazin online cadouri personalizate.

Tendința cardiganului a devenit atât de omniprezentă încât a fost reimaginată în aproape orice material, inclusiv în bumbacul clasic. De la tricouri Henley la cardigane cu tricou complet, detaliile cu nasturi nu dau semne de oprire. De la articolele de restaurante din anii 1980 până la tricourile turistice, tricourile vintage kitsch sunt preferate printre seturile de modă. Deși cu siguranță nu puteți înlocui o bijuterie de magazine second-hand, mărci precum Re/Done au stăpânit arta tricou-ului grafic de inspirație vintage. Curcubeele vor fi peste tot. Ele sunt un simbol al păcii și calmului. Când privim un curcubeu frumos, ne simțim fericiți și înălțați. Tricourile vor fi împodobite cu modele frumoase curcubeu și cuvinte pentru a face orice consumator să zâmbească. 2022 va vedea o abundență de culori strălucitoare și vibrante peste tot pentru a înveseli orice ținută. De la albastru, magenta, verde mentă și multe altele, va exista o culoare pentru toată lumea în tendințele strălucitoare de tricouri de anul acesta.

Cine rasfata mai mult bebele? Fie ca este bunica, bunicul sau orice alt membru al familiei trebuie sa afle toti! Body personalizat la cererea ta! Textul poate fi modificat asa cum iti doresti! Tot ce trebuie sa faci este sa ne lasi detaliile necesare pentru personalizare si sa plasezi comanda. Caracteristici: Body-urile sunt fabricate in Romania, designul este aportul Totoshop; Sunt realizate din bumbac 100%; Grosimea body-urilor este de 160 grame; Masurile corespund cu standardele europene insa va recomandam sa consultati tabelul cu marimi inainte de a plasa comanda. Personalizarea se realizeaza prin transfer termic cu echipamente profesionale.Culorile vizualizate pot fi usor diferite fata de culorile reale datorita modului de calibrare a monitorului.

Desenul face hainele mult mai antrenante și mai strălucitoare. Designerii folosesc cele mai încântătoare imprimeuri care au creat un aspect delicat pentru fete. Hitul imprimeurilor pentru haine pentru copii 2022 este buline de diferite dimensiuni, imprimeu foto cu imaginea animalelor, imprimeu dalmatian, buburuze și teme cu flori. Tendința de utilizare a inscripțiilor, sloganurilor și cuvintelor stilizate crește doar de la an la an. A fost mult timp iubit de mulți copii și ocupă un loc mândrit în garderobă. O varietate de expresii (cu și fără sens), logo-uri ale companiei, apeluri și așa mai departe sunt încă relevante – toate acestea creează imagini dinamice și energice care sunt la fel de potrivite atât pentru fete, cât și pentru hainele pentru băieți 2022.

Unul dintre cele mai reusite cadouri in 2022 pentru cei mai mici membrii ai familiei sunt pusurile personalizate. Un cadou inedit, care va ramâne mereu in sufletele atât celor mari cât si a celor mici. Totoshop este singurul magazin online care iti ofera posibilitatea de a personaliza jucaria preferata a celui mici, asa cum iti doresti. Fie ca alegi sa-i inscriptionezi numele, sau datele nasterii, Totoshop te va ajuta fara ezitare. Plusurile personalizate sunt alegerea potrivita, indiferent daca este vorba de un baietel sau o fetita, mic sau mare, orice copil se va bucura sa primeasca un cadou personalizat. Vezi mai multe detalii pe acest site totoshop.ro.