Producator Roman de incaltaminte dama din piele naturala la preturi reduse

Shopping

Cumpara online incaltaminte dama din piele naturala acum? Mocasinii sau boat shoes revin în forță: Din păcate în limba română nu există un termen prea bun pentru a desemna acest tip de pantofi, denumiți boat shoes. Cea mai potrivită denumire pentru ei ar fi cea de mocasini, totuși. Sunt acei pantofi slip-on din material de pânză sau piele întoarsă cu talpă moale. Se numesc pantofi pentru navigație pentru că talpa lor moale nu zgârie sau lasă urme pe puntea chiar și a celor mai delicate yachturi. Acest tip de pantofi au avut multă vreme o stigmă de „pantofi pentru bogați”, dar azi aceștia sunt la modă pe stradă și în niciun caz pe puntea vasului. Față de tipul normal de pantofi de navigație, noul model are talpa mai groasă și este foarte simplu ca design, foarte aproape de un mocasin.

Anii acestia de pandemie a fost un ani deosebiti, ani în care foarte multe lucruri pe care le iubeam cu adevărat s-au transformat în adevărate probleme periculoase. Am suferit probabil că nu am putut să mergem în concediu, să mâncăm cu prietenii într-un restaurant, să ne vedem la o nuntă sau la un botez, dar în ciuda multor lucruri care ne-au lipsit au fost pe de altă parte și o serie de lucruri care ni s-au părut minunate și pe care le așteptam sau ni le doream deja de ceva vreme.

Pantofii nepotriviți afectează circulația sângelui: Dacă alegi să cumperi și să porți pantofi inconfortabili, care fie sunt cu tocul prea înalt, fie prea strâmți, există riscul să ți se umfle picioarele, dar și să ți se îngreuneze circulația sângelui. Cu cât piciorul stă mai comod în pantof, mai liber, cu atât și sângele poate circula normal. Riscul cel mai mare pe termen lung este apariția varicelor. De aceea, este important să investești în încălțăminte de calitate, ca să eviți astfel eventualele probleme de sănătate. Descopera mai multe informatii pe acest site botine dama piele naturala.

Tocurile ortopedice avantajează mult nu numai o gleznă mai groasă, dar chiar un picior mai plinuț. Îndreaptă-te spre acele încălțări care au culoarea pielii sau nude, o variantă bună pentru vară ar fi și iuta sau cânepa și care se potrivesc și cu stilul boho al tălpilor ortopedice. Pantofii cu căputa (partea din față) foarte deschisă sunt și ei utili. Alege întotdeauna o culoare neutră, chiar apropiată de culoarea pielii pentru că o culoare puternică va contrasta cu piciorul și va atrage atenția nu numai asupra pantofului, dar și asupra formei piciorului în sine. Pentru sezonul geros poți alege cizme peste gambă sau chiar până la genunchi. Ambele variante se pot purta cu fuste sau rochii.

Am putea spune simplu că suntem un magazin ce comercializează încălțăminte de damă și bărbătească. Dar adevărul este că Miricom nu este doar un magazin de încălțăminte pentru că în spatele său există o idee, un principiu. În primul rând Miricom vinde doar încălțăminte creată în România, de către producători români. Astfel că putem spune ca unul dintre principiile noastre de bază sunt susținerea exclusivă a micilor întreprinzători din țara noastră. Vezi mai multe informatii vizitand acest website https://miricom.ro/. Produse de îngrijire a încălțămintei: Pentru că noi comercializăm doar încălțăminte din piele ne dorim ca aceasta să poată fi folosită cât mai mult, iar pentru ca acest lucru să fie posibil este necesar să o îngrijim cum trebuie. Astfel că în magazinul nostru veți găsi pe lângă creme de pantofi în culori variate și alte produse specifice, precum: spray-uri de fixare a culorii ce previn decolorarea produsului, spumă specială de curățare pentru pielea întoarsă, velur sau nubuc, spray renovator care redă aspectul pufos al pielii întoarse sau velurului, etc.